om Dag otto

Dag Otto Lauritzen er en mann som har hatt mange opp og nedturer, men med sin viljestyrke oppnår han sine drømmer ved å presse seg selv til å yte sitt absolutt beste.

om

Dag Otto Lauritzen ble født 1956 og oppvokst i Grimstad. Han er kjent som sykkel proff og nå tv kjendis. I en alder av 23 var han ferdig utdannet fallskjermjeger og politi, men ble skadet i høyere bein under en repetisjonsøvelse. Han startet å trene beinet opp igjen med å sykle, og dette ble starten på en fantastisk sykkelkarriere.

Han ble et kjent navn etter at han vant en etappe av Tour de France i 1987, noe ingen annen nordmann hadde gjort før. I 1984 vant han bronse under OL i Los Angeles. 

tv

Han er kjent som en TV-personlighet, og har vært med i diverse ulike programmer. Han er en ekspertkommentator i Tour de France for TV2, i 2007 ble han nummer tre i "Skal vi Danse". To år senere vant han "Mesternes Mester" i 2009.

Han har hatt tre sesonger med "På hjul med Dag Otto" sammen med Kristian Ødegård. Duoen har også hatt to andre programmer sammen som heter: "På tur med Dag Otto" og "Huskestue". Til slutt ble det klargjort en ny sesong av programmene hans "På tur ..." i 2016.

biografi

Dag Otto er gift, har to barn og barnebarn. Han er tidligere politimann, fallskjermjeger, profesjonell syklist, leder og partner i eiendomsmeglerbransjen, foredragsholder og tv-personlighet.
Han vant en etappe i en av de hardeste sykkelrittene som finnes, Tour de France.

Bare fire år tidligere ble han utsatt for en alvorlig fallskjermulykke og han har vunnet en bronsemedalje i OL i Los Angeles i 1984. Han har også blitt kåret til "Århundrets Idrettsutøver på Sørlandet" i 2002.

Trenger du hjelp med motivasjonen?

Han er en veltalende og underholdene foredragsholder som greier å inspirere og motivere publikumet hans. Foredragene blir formulert på en spennende og interessant måte, at lytterne vil relatere til problemene som er foreslått. Dermed har disse foredragene hatt stor inflytelse på tilskuerne.