Dag otto Foredrag

Foredragene til Dag Otto gir deg et spektakulært innsyn i hvordan en profesjonell utøver tenker og hvordan han fortsetter å ha samme entusiasme til tross for alderen.

Foredrag

Dag Otto snakker mye om å utfordre seg selv, det å møte frykten sin, ta en annerledes oppgave på jobben eller generelt ta tak, for å bli den beste versjonen av deg selv. Det er vanskelig å finne denne veien, som Dag Otto sier selv, "Oppskriften er like lett som den er vanskelig" som da indikerer at det kan være et problem å finne fokus og vilje til å utfordre seg selv og å fortsette med det. 

Dette er noe av det Dag Otto snakker om under foredragene hans, siden han har lyst til at andre også skal kunne bli den beste utgave av seg selv. Det er viktig å prøve og å fortsette selv om det er vanskelig, spesielt når man føler det ikke funker. Foredragene til Dag Otto er der for å hjelpe folk med å ta kontroll over livene deres, dette er viktig for å ta vare på mentale helsen sin.

foredrag

Alt er mulig!

Litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, fritiden eller privatlivet? Bli motivert av mesternes mester!

  • – Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.
  • Utgangspunktet var egentlig umulig: I en fallskjermulykke mistet Dag Otto nesten benet. Det var bare han selv som så at det også lå muligheter i den fortvilte situasjonen. Et drøyt år etter ulykken vant han B-NM i sykling, og årene etterpå ble han norsk mester, to ganger nordisk mester, bronsevinner i OL, Norges første etappevinner i Tour de France og vinner av USAs største etapperitt, Tour de Trump.
  • Men Dag Otto måtte også takle mange skuffelser i karrièren. To ganger var han ørsmå marginer fra å bli verdensmester. Velten i innspurten i Japan i 1990 er rangert blant de bitreste nederlag i sykkelsportens historie….
  • Hvordan han reiste seg igjen? Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: – Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer, sier Dag Otto.

Lørenskog kommune

Dag Otto har en fantastisk formidlingsevne som inspirerte alle våre ansatte! Foredraget ga både latter og motivasjon for alle til å nå målene sine. Vi kan på det sterkeste anbefale Dag Otto Lauritzen som konferansier og foredragsholder.


Confex Norge AS

For et sterkt mot han har. Der mange ville ha gitt opp, kjempet han! Fantastisk mann.


Fagforbundet

Veldig interessant foredrag, foredragsholder holder tråden hele tiden og engasjerer publikum. Skapte mange gode øyeblikk med latter og god humor. Han var flink og hadde god formidlingsevne. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra publikum, vi er svært fornøyd med arrangementet.


Trenger du hjelp med motivasjonen?

Han er en veltalende og underholdene foredragsholder som greier å inspirere og motivere publikumet hans. Foredragene blir formulert på en spennende og interessant måte, at lytterne vil relatere til problemene som er foreslått. Dermed har disse foredragene hatt stor inflytelse på tilskuerne.